Samenwerkende partners

Heeft u vragen over de Quinoa Monitor neem dan vrijblijvend contact op met een van de onderstaande partners. 


 

Laat mensen in organisaties ontdekken hoe zij kunnen leren en ontwikkelen, waardoor ze wendbaarder kunnen worden. ZorgSense gaat samen met u fundamenteel anders veranderen. Een van de kernpunten - naast leiderschap - is lef om de organisatie opnieuw in te richten en daarmee iedereen in zijn eigen kracht te zetten. 

 

ZorgSense zet actuele kennis in om samen met u tot de beste oplossing te komen. Dit alles met als resultaat een vitale organisatie waarin medewerkers samen wendbaar, innovatief en verantwoordelijk zijn. 

 

Staat voor focus en balans, we leren uw medewerkers balanceren om het 'product van de verandering' heel te houden tijdens het veranderproces. Veranderen gaat niet vanzelf, het lijkt organisatorisch van aard, maar het succes wordt individueel bepaald.

 

RimoZio daagt leiding en medewerkers uit en leert ze hun talent volop te benutten. Zo worden ze vaardiger in het sturen van de dynamiek die veranderen met zich mee brengt. Dit vanuit leren en mogen excelleren, door te begrijpen wat jij en de ander nodig hebben om samen succesvol te zijn.